ZIHAN's FotoPage

By: ZIHAN BAHARUM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Jul-2009 08:42 Email | Share | | Bookmark
BBQ @ home

 
 
 
View all 6 photos...
Ptg tadi kami semua sekeluarga dpat berkumpul... adik2 kat KL pun balik mai.. kaklong pun dah sampai... siang kami buat mee kari n laksam.... then malam.. kami buat BBQ plak.. just ada ayam, daging n udang...beli kat pasar borong semalam, pagi2 aku dah peram seksiap..ngalahkan hari raya ....ramai2 dpt berkumpul...







Sunday, 21-Jun-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
Durian n Coklat Blueberry Muffin

 
 
 
Sempena Hari Bapa jumaat lepas.. aku buat la muffin sket... 1 adun jek.. dpt la 20 biji. Aku buat 2 perisa....bahagikan 2 bahagian then 1/2 aku buat perasa durian (kebetulan ada kat rumah) dan 1/2 lagi aku buat perasa coklat yg berinti kan blueberry. Hubby n mak aku suka yg perasa durian tu.. lain kali blh buat lgi kan...

*kualiti gambar tak brapa elok sbb guna HP jek..


Muffin perasa Durian....


Coklat Blueberry Muffin...


Wednesday, 17-Jun-2009 03:13 Email | Share | | Bookmark
Keindahan dan Keunikan di rumah ku...

 
 
 
View all 6 photos...
Ini lah kelebihan dok di kampung.. mcm2 ada .. menarik belaka...











Tuesday, 16-Jun-2009 03:01 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd Birthday to Syaza

 
 
 
View all 8 photos...
Dilahirkan pada 15 Jun 2007 jam 1.44 ptg seberat 2.8 kg... dan dinamakan Nur Syaza Hannani binti Ahmad Shahrul...

15 Jun 2009 genapkan usia 2 thn... ptg semalam aku masak la sket2 utk kenduri kecil-kecilan (minta kat bos balik awal - gantian overtime).. jemputan hanya saudara mara di tepi2 rumah je... aku masak pun tak byk.. hidangan utama bihun hailam goreng. Then aku baked Brownies Cheese (amik resepi dari Rinnchan...halalkan erk), goreng onion ring n fries instant yg hubby beli kat Giant, Triffle and ayaq oren....

Triffle kali ni mmg ada sejarah betul la... baru ja keluarkan dari fridge then letak kat atas meja.. belum sempat aku nak snap gambaq.... tup2 gedebuk buah pelam jatuh atas dia....ranap triffle aku tp menten sedap . Alkisahnya maklang aku kait buah pelam.. kami ni makan2 bawah pokok pelam jek...agaknya bila kait tu senget sket kot, jatuh la dalam loyang triffle... kekeke...hiasan la jadinya..

Syaza sronok coz dpt present dari abah....BASIKAL... suker la tu... mama je tak bg hadiah apa2 lagi kan.. heheheh...


Brownies Cheese



Triffle ditimpa pelam... penyet....



Antara hidangan yang lain....



tetamu kehormat menjamu selera di bawah pokok pelam... nyamannnnnnn...



Birthday present from Abah..sukernyer...


Sunday, 7-Jun-2009 05:48 Email | Share | | Bookmark
My beading...

 
 
Ni time aku free dan rajin... mai mood nak jahit manik... pd mulanya aku tak tau nak design mcm mana... aku buat simple2 jek...dpt la disiapkan dlm masa 2 hr...pakai p kenduri adik Man kawen...



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net