ZIHAN's FotoPage

By: ZIHAN BAHARUM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Jun-2009 04:48 Email | Share | | Bookmark
Swim @ Hotel Holiday Villa

 
 
 
View all 8 photos...
Petang Jumaat hr tu dah plan nak p bawa anak2 ke swimming pool Holiday Villa.. ubah angin sket.. asyik p kat Jitra ja kan... anak2 aku ni pantang jumpa air.. mmg payah nak stop.. p swim every weeks pun depa mau...

hubby beli makanan kat McD je utk bekal... McD kat bawah hotel ni jek... jam 6.45 ptg stop then balik rumah...


Swimming Pool Hotel Holiday Villa






Kelaparan....


Kepenatan...enjoy ...


Menara Telekom Alor Setar - pandangan dari Holiday Villa


Monday, 1-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 5 photos...
Lama tak update FP aku ni.. bz dgn pindah ofis baru kan.. x dan nak upload gambar...

Xtvt kali ni biasa2 ja... disebabkan lama anak2 tak p swim.. so aku bawa la p pool kat Jitra tu...sronok tak terhingga la depa tu.. memula aku plan nak bawa p Tasik Bandar Darulaman tu... bila aku tanya kat Along...jawapannya seperti ku jangka.. 4 sure la nak p swim kan.....

Hari tu p kenduri kat perlis.. melaram sat dgn kereta yg dinaiki pengantin laki...orang Langkawi....

Alhamdulillah... suatu malam tu hubby aku belanja kami makan kat Old Village...besh tempat tu.. makanan pun sodap gak.. not bad... rancangan asalnya ptg tu kami p ziarah sedara ..tup2 lepas tu dia ajak p makan....

Meeting Pengurusan bln ni buat kat Pejabat Daerah Padang Terap, Pokok Sena... lepas ja abih meeting, kami buat lawatan kerja ke Kota Putra iaitu kompleks yg baru dibina di sempadan Malaysia - Thailand di Durian Burung.... anyway tempat dia tak la semeriah mcm kat Padang Besar n Bukit Kayu Hitam.. sunyi sepi jek... perkampung siam pun tak happening ....









Saturday, 23-May-2009 05:05 Email | Share | | Bookmark
Kek dan Roti

 
 
 
View all 6 photos...
Penat ar pindah ofis ni...actually jabatan aku dah tukar ke Wisma Persekutuan, Bandar Muadzam Shah... ala2 mini Putrajaya la... mengah jugak Jumaat n Sabtu aku keja sampai 6.30 ptg...

Last week sempat buat Blueberry Cheese Cake atas permintaan kak long aku sempena Hari Guru...nak jamu kat kekawan dia... aku pun pulun la buat memalam sbb last weekend aku keja sampai ptg utk siapkan networking kat ofis baru (pindah bangunan). Aku buat sama triffle utk cikgu2 kat skool Along...boh dalam bekas kecil2, senang nak bg sorang satu.. tak payah nak potong dah kan....

Keesokan nya (Ahad, 17 Mei) aku bertolak ke KL.. ada kursus 2 hari kat Putrajaya..singgah kat rumah Kak Long utk bg kek dia. Kali ni aku angkut satu family balik seremban, sbb nya... dpt nephew baru..on the way nak p tu, kami singgah kat Tanjung Malim, jumpa member lama. 2 tahun tak jumpa. Pastu singgah la kat The Famous Tanjung Malim Pau...saja nak try mcm mana rasa nya..bg aku tak la sesedap sgt, just nice la... Mak aku pun ikut sekali tapi drop kat Kajang (rumah adik dia), later adik aku amik bawa balik Gombak. Siap bawa mak aku p IKEA lagi... jeles siot...aku pun blom sampai lagi....

Tidor 2 malam kat Seremban...aku berulang la ke HQ. Anak sedara baru aku, Muhammad Azhan Rayyan, kena jaundice, so dok wad KPJ for 2 nights. On the way balik, lepas lunch kat Gombak, singgah kat Pertama Complex. Hubby aku beli camera baru...tapi yg biasa je.. Nikon Coolpix L100.

Semalam hari Roti sedunia....buat Patoto Bread n Mexican Bun....tapi rasanya tak la sesedap aku beli kat kedai kek tu....budak baru belajar kan )









Monday, 4-May-2009 05:19 Email | Share | | Bookmark
Cuti Buruh....merangkap cuti wedding anniversary..

 
 
 
View all 4 photos...
Bila cuti panjang.. then adik beradik semua berkumpul, mcm2 agenda la nak dibuatnya sampai tak sempat pun ada...ponek2 badan...tak pa.. janji enjoy...

2 mei (sabtu) kami sekeluarga p kebun abah kat kuala nerang.... own meracun rumput, masing2 ada tugas nyer.. aku seperti biasa... jaga anak2 aku tu ler.. mujoq aku bawa kolam, campak je depa mandi dlm tu...biaq kecut jari2.... hehehe...tgh syok2 depa dok mandi, Syaza blh plak p berak dlm kolam tu.. mujoq taik ketui2 (loqlaq aku kan). Part paling besh... dia blh p pegang taik tu sambil panggil aku 'mama, adik beak'...adus...Along plak 'mama, along ingat kan toys patah-patah' (aku bg toys sambil mandi)... mcm2 la. Lawak pun ada... biaq p la... pengalaman di zaman kanak2 adalah paling menggembirakan....

Petang tu kami p antaq En n Own balik KL (naik train).. lepas ja lempaq depa kat Pekan Rabu (mcm2 kawan pesan), kami p jejalan kat Star Pacific... ada PC n camera fair.. cuci mata je...

3 Mei, agaknya hari rajin sedunia aku kot... ntah apa la rajin sgt p masak mcm2... mlm tu buat muffin plak.. requested by Along... aku buat almond muffin.. dia tlg la letak almond tu.. pastu blh la abaq kat tok n tokwan.. 'along buat muffin dgn mama.. adik tlg kacau'









Quote:
mak long : masa hang ada xdan nak buat muffin, dok masak menda lain macam2, tu pun buat malam wei.. danish yg request lepas tgk dalam magazine

jgn dok tnjk gambar susah aku nak masak TQ for the 'kain', rezeki aku dpt kaler ijo tu...


Friday, 1-May-2009 23:36 Email | Share | | Bookmark
My Anniversary's Xtvt

 
 
Alhamdulillah...syukur ke hadrat Illahi.. dengan limpah kurnianya...tahun ni adalah ulang tahun perkahwinan yg ke-5.... Ahmad Shahrul n Sharnorzihan... dan telah dikurniakan 2 org anak.... Muhammad Danish Syafi, 4 thn dan Nur Syaza Hannani, 2 thn.

Meh nak cita sket mcm mana aku blh bertemu jodoh dgn laki aku...sebenaqnya.. kami ni cinta cyber.. ketemu dalam Mirc..dlm #kampung. kami dulu ni kaki chatting...tup2 blh plak aku termsg nick hubby aku...kot ingat kan kekawan yg nama sama mcm dia...Kami chat dalam 8 bln, then baru bertukar2 email n gambar...b4 tu sembang biasa2 mcm kawan2 lain jek..tak terigin pun nak minta email ke gambar ke.. no phone ke... sebulan lepas tu baru lah pln nak jmpa... then baru la belajaq mengenali antara satu sama lain..... hingga lah kami ke jinjang pelamin pada 1 Mei alhamdulillah sampai la skang..

Well, anniversary tahun ni, aku buat kenduri sket2 ja... masak mee kari...mlm b4 tu laki aku request pizza.. dia kata aku lama tak buat... pg 1 mei aku buat kek cheese jek..kek tu nipis sbb aku buat 1 adunan jek...saja nak test resepi tu sedap ke idak...pastu plak bekas kecik x dak..so boh dalam bekas besaq... last2 nipis je cheese kek aku, hehehehehehehe..





Quote:
mknace: tq
ain : makacih bebanyak.. pizza hang buat pun sedap jugak kan


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net