ZIHAN's FotoPage

By: ZIHAN BAHARUM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bukit Merah Lake Town

 
 
 
View all 16 photos...
Khamis, 19hb Mac, cuti sekolah.. aku bawa anak2 p Bukit Merah Lake Town, Perak. Ijan n Iwan pun balik bercuti, so angkut depa sekali. Ptg Rabu bertolak ke rumah Kak Long di Bertam, tidoq sana. Esok pagi jam 9 gerak ke Bukit Merah.... Syaza tak bgn tidoq lagi.. angkat dengan tak mandi nya...p sana pun nak mandi jugak kan...Masuk je dalam... anak2 aku nak terkam mandi terus... sabo.. tukar uniform dulu...sronok la bila dpt mandi.. sampai kecut jari2.. sakan depa..orang yg paling tak tau penat adalah danish.. lepas menjamu selera kat food court, kul 4 ptg kami gerak balik Bertam.. alhamdulillah... misi berjaya...

 



 



 



 





Monday, 2-Mar-2009 03:56 Email | Share | | Bookmark
Alor Setar - KL - Seremban - KL - Alor Setar

 
 
 
View all 5 photos...
Last week aku p meeting kat putrajaya.. mcm biasa, aku angkat satu family. 1st plan aku bawa anak2 n mak aku ja.. tup2 last minute laki aku pun nak join..tapi dia naik bas... as usual aku bawa anak2 naik train.. naik mlm 25hb Feb..26hb attend meeting... 27hb pagi balik seremban.. sampai je kat kedai mak mertua aku.. makan soto la.. apa lagi...

28hb pg bertolak p Bandar Sunway.. rumah adik ipaq aku yg sedang memboyot (insyallah baby boy)... depan rumah dia ada swimming pool, sampai2 je anak2 aku terus nak terkam...sabar, salin baju dulu... sakan la depa sampai kecut jari2, ketaq mulut2 pun tak mo naik lagi. Lepas lunch kami p melenguhkan kaki kat Sunway Piramid... lama gilosh aku tak jejak S.Piramid tu... jam 8 mlm naik train perjalanan balik ke Alor Setar.... sampai kul 7.40 pg... kul 9.30 baru masuk ofis.. kuang kuang kuang..

Masa balik Seremban..kami p jalan2 kat Jusco Seremban 2... Danish dpt besday present dari nenek... laptop n lego (tapi bukan cap Lego pong) ... selamat duit mama mu.... alhamdulillah... murah rezeki mak mertua aku... actually mmg aku nak belikan laptop tu utk dia... tup2 nenek dia call on his besday.. then tanya 'Along nak apa'? Dengan pantasnya menjawab.. "nak computer laptop". Nenek pun pesan...'cakap kat abah dgn mama, nanti nenek belikan erk'. Bila tau je kami nak balik seremban.. lagi la nenek seronok. Syaza pun dapat baju dari nenek.. beli kat F.O.C S.Piramid.



sabar menanti train...penat siot aku kena tarik beg...




Muka baru lepas bangun tidoq...sabaq je la.. blh tidoq dlm keta masa OTW nak p JJ.. sampai2 je angkat letak dlm troli... tu pun dok lena lagi... time nak bayaq laptop dia tu, baru la jaga... p makan lepas tu pun dok monyok ja... Syaza gak menten cool... dia yg paling happening...







Sronok tgk depa enjoy themselve.... swimming time....




Sunday, 1-Mar-2009 01:35 Email | Share | | Bookmark
Kenduri di Ipoh

 
 
 
Parents aku nak p kenduri kawen anak kawan depa kat ipoh... dah depa mai kedah panggil sendiri.. so mmg kena p attend jugak la kenduri tu... kami p penang hari jumaat.. tidoq sana semalam.. then pagi sabtu baru gerak p ipoh...

Kenduri tu buat kat Banquet Hall kat Medan Gopeng...theme color is purple.. lepas je makan2.. kami pun buat la road tour ke rumah sedara2 abah aku sekitar ipoh pulak...

Abih je sesi jelajah, kami pun bersedia menuju ke utara kembali... tekak teringin nak makan mee udang besaq plak... aku pun pujuk la hubby aku singgah kuala sepetang, taiping. punya la ramai org kat situ.. aku pun segan nak amik gambar . Kami tapau je mee udang bawa balik....



Posing dalam dewan... sambil2 makan.. lauk sedap...




Posing luar hall plak... tgk dok syoq snap, lalu la kelibat Ahmad Idham tp tak terlintas plak nak gambo dia...



rumah maklong kat Pulai Jaya, Simpang Pulai..cantik garden dia...tak ingat nama taman, tapi taman sebelah tu aku ingat sbb pernah menetap di situ 4 thn...


Tuesday, 24-Feb-2009 16:17 Email | Share | | Bookmark
Happy 4th Birthday Muhammad Danish Syafi

 
 
SELAMAT HARI LAHIR..... mama tujukan khas utk anak mama, Along. Kejap je rasa dah besaq anak teruna aku tu... well besday dia on 18th Feb yang lepas.. mama baru nak upload.

Tak macam tahun2 lepas, aku buat kenduri sket kat rumah.. panggiI kawan2 Along kat kg tu mai makan2... bgi goodies bagai lah... tapi tahun ni tak sempat, kebetulan bulan 2 ni plak mama bz sket...

Ikut plan awal aku dah apply cuti hari tu, tapi org HQ turun plak utk maintenance PC di seluruh state Zon Utara. So aku terpaksa join together dgn depa (3 guys). 17hb tu aku p Kulim n Baling.. balik rumah sampai kul 6++. Terus masak dapur buat kek utk Along. Dok kalut nak jamu friends n teachers kat skool dia.

Esok pagi tu aku hantar Along p skool bersama2 kek dia. Aku terus p Sg. Petani, tak la jauh sgt dari Alor Setar. Buat keje lebih kurang then aku minta cabut awal, biaq org HQ habiskan keje.. hehehehe. Sampai A.Setar dalam kul 4 ptg.. terus p amik hubby n Along, then p Alor Setar Mall..... bawa Along tgk Upin n Ipin The Movies... sronok dia... mmg besh ar citer tu... rugi beb sapa tak tgk... sian Syaza kena tinggal dgn tok...




besday cake Along...brownies n coklat cheese... yang berserabut tu kek coklat masa besday syaza last year... saja tumpang sekaki...




On Along's Birthday... mama bawa Along tgk wayang...Along also wearing present from mama (baju n suar tu aku beli utk besday dia)


Friday, 20-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
LAPTOP/NOTEBOOK BACKPACK

 
 
 
View all 8 photos...
LAPTOP BACKPACK SALE

FREE DELIVERY


Contact Person : Shahrul (04-7300372 @ 012-4593116), Zihan (012-4177162)
Contact : Email = shaztech_08@yahoo.com


Beg No.1 = RM70


Beg No.2 = RM95 (Left)

Beg No.3 = RM60 (Right)



Beg No.4 = RM90 (Left)

Beg No.5 = RM90 (Right)



Beg No.6 = RM85 (Left)

Beg No.7 = RM85 (Center)

Beg No.8 = RM85 (Right)



Beg No.9 = RM80 (Left)

Beg No. 10 = RM80 (Right)



Beg No.11 = RM125
Beg No.12 = RM100



Beg No.13 = RM70


Beg No.14 = RM70


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net