ZIHAN's FotoPage

By: ZIHAN BAHARUM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Jan-2009 05:27 Email | Share | | Bookmark
Nur Syaza Hannani

membesar dalam perut mama
Selamat datang anakku
membotakkan kepala..
View all 9 photos...
Dah lama nak buat journal utk anak2, tapi masa kurang mengizinkan. Tapi hari ni aku curi2 time upload gambar Syaza... sori Along.. mama blom sempat nak buat Along punyer... so sayang..

Perihal anakku:

Nama : Nur Syaza Hannani binti Ahmad Shahrul
D.O.B : 15 Jun 2007, 1.47 ptg (operation)
P.O.B :Hospital Besar Alor Star
Berat : 2.8 kg













Monday, 5-Jan-2009 06:27 Email | Share | | Bookmark
Hari Pertama Persekolahan Muhammad Danish Syafi

Setelah sekian lama aku menyepikan diri dalam fotopages ni... sampai lupa ID n password... and now.. aku create new fotopages.. dengan harapan sentiasa update... adeh.. mampukah aku.. insyallah....azam baru Tahun 2009....Amin...

Semalam aku n hubby hantar Along (Danish) ke taska An-Naajah...1st day ok...teriak sat ja dlm kelas ..'Nak p kat mama... nak p kat mama' (cikgu dia la abaq).. aku saja hantar Danish p school awal sket.. nak biasakan diri...sampai 12.30 tgh hari je...jenoh gak nak kejut mandi pagi..mcm2 peel...

Tadi aku p antaq sorang....Allah hai... teriak nak balik...peluk kaki aku.. last2 cikgu tarik masuk kelas pastu tutup pintu... sayu nya hati ku...bila balik ceria plak...

Quote:
erin >> tak dan nak amik gambaq wei.. asyik dok peluk kaki aku ja...
miesha >> mudah2an dok doa mcm tu la, so far 4 hr p skool, still nangis bila nak antaq masuk kelas.


Sunday, 4-Jan-2009 03:15 Email | Share | | Bookmark
Trip ke Kelantan

sempat lagi posing di RR
berenti makan .. lapo n penat
homestay di KB
View all 10 photos...
Bulan 7 tahun lepas aku ke Kelantan utk pendaftaran Ijan (adik aku no 5) ke Politeknik Kok Lanas. Dia dpt course Dip QS. Plan awal mak aku p jugak, tapi disebabkan abah aku baru je discaj dr Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Star sbb masalah jantung, so mak aku kena le jadi penjaga terhormat abah aku kat rumah tu... so kami p anak beranak n Makteh (adik abah aku) merangkap mak menakan yg paling rapat dgn aku, dan merangkap tok no.2 kepada anak2 aku. Depa panggil 'bab' kat makteh aku tu.

Di kelantan kami tidoq di homestay yg ditempah oleh Linda n Arien (my best online buddy). Malam tu kami dibawa makan kat restoren yg hebat (nama tak ingat). Lepas tu saja jejalan Tesco yg baru buka kat KB, tup2 blh plak jumpa cousin Shah kat situ.. jadi trainer apa ntah kiosk baru buka kat situ...Then p Wakaf Che Yeh dan menghabiskan wang2 aku utk membeli mcm2 tudung.

Lepas je abis registration Ijan, kami pun terus balik... tapi singgah dulu di Rantau Panjang.. kekek.. shopping lagi...beli tudung lagi dan lagi dan lagi...utk diri sendir.. ibu ku.. kak long ku.. ibu mertua ku..



Sunday, 4-Jan-2009 02:53 Email | Share | | Bookmark
Family Day @ Langkawi

main pasir....
 
buat hati ku
View all 13 photos...
Tahun lepas ofis aku buat Family Day di Langkawi... disebabkan cuti sekolah... so ramai2 family aku pun ikut kami bercuti di sana...Kaklong, Banglong, mak, iwan n ijan... tapi tak join pakej Family Day ofis aku la... sendiri2 punya agenda ..konon nak naik Cable Car...tapi bila tgk queue..subhanallah..panjangnyer.. terus cancel... lain kali la kot..



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net